operabøger

Anne Marie Johansen               Atelier▫galleri

Operabøger udgivet af operasanger og operaformidler Søren Schelling.


Med Sørens egne ord:


"En OPERAFORTÆLLING er et spændende alternativ til traditionelle kulturarrangementer.

En OPERAFORTÆLLING en selvstændig kunstform, hvor opera, fortælling og billedkunst møder hinanden. Udgangspunktet er en specifik opera, men OPERAFORTÆLLINGEN følger sit eget spor og har sit eget kunstneriske udtryk.

Jeg fortæller historien live flettet sammen med musik fra den pågældende opera og med illustrationer skabt specielt til fortællingen"

"Fuglefængeren"

Udgivet og fortalt af Søren Schelling

Illustrator: Anne Marie Johansen

Hardcover, 52 sider

ISBN: 978-87-970997-0-4

"Mozarts opera Tryllefløjten hører til de mest populære i verden. Og det er ikke uden grund. For udover at være fuld af vidunderlig musik rummer den en fantastisk historie - et rigtigt eventyr om prinser og prinsesser, om det gode og om det onde, om magt og kærlighed og farlige prøvelser.

FUGLEFÆNGEREN er en fri fortælling over Mozarts opera. Vi følger den munstre fuglefænger Papageno der sammen med Prins Tamino rejser ud for at redde Nattens Dronnings datter Pamina, fra den magtfulde Sarastro. Det bliver en lang og farlig rejse, hvor ikke alt går som forventet.

 

Fortællingen er forsynet med originale illustrationer af billedkunstner og illustrator Anne Marie Johansen."


Kr. 199,00

"Billeder fra et bohemeliv"

Udgivet og fortalt af Søren Schelling

Illustrator: Anne Marie Johansen

Hardcover, 52 sider

ISBN: 978-87-970997-1-1

.."Den aldrende maler Marcel genser efter et havlt århundrede en række billeder han malede i sine ungdomsår. gensynet fremkalder minder om en svunden tid, hvor han sammen med en gruppe venner udlevede sine drømme om et kunstnerliv på et koldt loftkammer i Paris."

Det er en af verdens mest berømte og elskede operaer, Puccinis La Bohème, der ligger til grund for denne operafortælling. Men historien lempes fri af operaens handling og sættes ind i en ny sammenhæng, der giver den selvstændig form og på samme tid føjer nye dimensioner til den kendte fortælling.


Kr. 199,00

"Carmencita"

Udgivet og fortalt af Søren Schelling.

Illustrator: Anne Marie Johansen.

 

Format: 20 x 25 cm.

Sideantal: 54

Indbinding: Hardcover.

1. udgave

ISBN: 978-87-970997-2-8

CARMENCITA forholder sig frit til Bizets opera og romanen bag Prosper Mérimée. Det er en kærlighedshistorie, en historie om begær, jalousi og afsavn, men også en historie om at finde sig til rette som menneske i en verden, hvor virkelighed og drøm ikke altid følges ad.


Kr. 199,00